woensdag 7 oktober 2009

Legend of Zelda: The Industrial Revolution

Nouja, hier is dan maar een IR zelda.








9 opmerkingen:

nick visser zei

die boor :D

Currylemon zei

je weet wel dat het harde kaas zou zijn, een industriele revolutie zelda.
overigens heeft ie geen blauw tuniek of steel boots meer maar een duik pak.

Currylemon zei

ik hoef het trouwens denk ik niet te vermelden, maar je krijgt eerst een boemerang, dan bommen, dan pijl en boog, en voordat je een ondergelopen gebouw binnen kan moet je eerst je duikpak vinden, en binnen dit gebouw vind je de hookshot.

SuperBanti zei

typisch, daarna krijg je de wat minder gewoonlijke items, zoals een toverstaf of een chain ball...

Currylemon zei

of een drilboor en jetpack. trouwens banti heb je welles okami gespeeld of shadow of the colosus? voor mijn gevoel was twilight princes erg beinvloed door die 2 spellekes, zoals de wolf speelt of sommige bazen.

SuperBanti zei

sowieso was twilight princess eerder dan okami (ook dan de ps2 versie). En ja die leek erg op zelda. Shadow of the colossus heb ik nooit gespeeld.

Currylemon zei

hmm kennelijk kwamen ze allebei in 2006 uit (okami een paar maanden eerder though, ooh snap!) maar het lijkt me bij nader inzien erg sterk dat er tijd is geweest om op het laatste moment te zeggen "hey weet je wat tof zou zijn als we het erin zouden doen". en dat je SotC nooit heb gespeeld kan kloppen daar een zeer beperkte oplage van was en snel uitverkocht. maar hij is kankerhard en je moet em maar illegaal downloaden. that's right I said it!

bodanique zei

Djip,

ga eens nieuwe shit uploaden!

SuperBanti zei

je moet dat vaker zeggen Bodanique, dan gaat ie ineens meer uploaden :p